SPANDOEK

 

TEXTIELFRAME

 

SPANDOEK

Een grote voordeel van spandoeken is dat het een relatief goedkope manier is om een boodschap uit te dragen. Het doek is gemakkelijk verwisselbaar, terwijl de drager gelijk blijft.
De doeken kunnen in elke kleur en Full Color geprint worden. Tevens zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, voor wat betreft de kwaliteit en materialen. U krijgt van ons een kant-en-klaar product aangeleverd. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid deze ook voor u te monteren. Spandoeken zijn ook zonder drager bij ons te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEXTIELFRAME

​Steeds weer een andere look met Textielframes
Eindeloos van look veranderen… maak het mogelijk met verlichte of onverlichte Textielframes!

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai. Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt.

Last but not least: de montage
Je kunt het Textielframe op twee manieren aan een wand monteren. De meest eenvoudige manier is om het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen aan de muur. Dit betekent dat je het frame ophangt in een wandhanger. Kies je hiervoor, dan worden er ophangplaatjes meegeleverd. Bij het LED frame heb je één montagemogelijkheid: zelf het frame rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.

Diverse gevel- & wandbelettering

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.