FULLCOLOUR ………………………………………..

[FC] EDGEFOLIE ………………………………………..

ZON- & INBRAAKWERENDE FOLIE & COATING

FULLCOLOUR

Fullcolour raambelettering zorgt voor een goede zichtbaarheid van uw bedrijf. Raambelettering kan ingezet worden als normale promotie van het bedrijf, maar is ook ideaal als actie materiaal. Zo komt uw actie extra onder de aandacht.

De mogelijkheden zijn enorm wat betreft het plakken van ramen. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens is het ook mogelijk ramen volledig te voorzien van full color foto ontwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETSFOLIE

Etsfolie, ook wel edgefolie genoemd, is een gematteerde folie die zorgt voor bijvoorbeeld meer privacy in een kantoor. Het grote voordeel van etsfolie is dat het zicht ontneemt, maar wel licht doorlaat. Ook leslokalen en arbeidsruimtes kunnen op deze manier optisch gescheiden worden.

Elk ontwerp is mogelijk. Zo kunnen wij de ramen bijvoorbeeld voorzien van het logo of specifieke tekst.

ZONWERENDE FOLIE

Zonwerende folie is ideaal en een effectieve manier van zonwering. Op deze manier houdt u uw pand lekker koel, voorkomt u overmatig lichtinval en voorkomt het verkleuring van het interieur. Zonwerende folie is in verschillende tinten verkrijgbaar.

+ Weert infrarood licht tot 80%
+ Weert ultraviolet licht tot 99,9%
+ Brengt de hoeveelheid LUX terug tot maximaal 15%
+ Gaat verkleuring tegen
+ Is volledig onderhoudsvrij
+ Bespaart energiekosten
+ Is normaal met water te reinigen
+ Is duurzam
+ Verfraait gebouwen
+ Wel naar buiten, niet naar binnen kunnen kijken
+ Versterkt het glas
+ Ook voor HR++ glas (aan buitenzijde)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZON- &WARMTEWERENDE COATING

 

VEILIGHEIDSFOLIE

Ruiten gemonteerd met veiligheidsfolie breken vele malen minder snel dan ruiten zonder deze folie. Het glas kan wel breken, maar de scherven worden door de lijmlaag sterk bijeen gehouden. Hierdoor wordt het gevaar op rondvliegend glas beperkt en is het voor vandalen niet mogelijk direkt binnen te komen.

Veiligheidsfolie is naast dat het praktisch is, ook een stuk voordeliger dan gelaagd veiligheidsglas. De folie is er in verschillende diktes en klassementen. Deze folie is er voor het bijeenhouden van gebroken glas, tot zelfs het weren van kogels.

Wij zijn ervaren in het monteren van deze folies. Zo hebben wij onlangs een pand waar asielzoekers gehuisvest zijn alle ramen voorzien van kogelwerende folie.

 

 

 

 

 

 

 

 

DIVERSE RAAMBELETTERING

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.