AUTOBELETTERING

CARWRAP

AUTOBELETTERING

Nog altijd is autoreclame één van de meest effectieve reclame-uitingen die er is. Door de grote attentiewaarde van deze rijdende reclamedrager wordt de herkenbaarheid van uw bedrijf sterk vergroot. Het beletteren uw auto, bedrijfswagen, boot of bijvoorbeeld vrachtwagen is specialistisch precisiewerk, waar veel bij komt kijken. Wij hebben de wijsheid in pacht om met de juiste type folies en het op vakkundige manier aanbrengen van de folie een prachtig en kwalitatief hoogwaardig product neer te zetten, waar u nog jaren plezier van heeft.

Heeft u een wagenpark wat (opnieuw) beletterd moet worden? Ook dat doen wij graag voor u. Wij plakken hier op de zaak of desgewenst op locatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARWRAP

Het volledig inpakken van uw auto of bedrijfswagen middels full color of standaard folie kleuren. De folies zijn heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden. Met carwrapping laat u aan de buitenkant van uw auto een folie aanbrengen. Deze folie geeft uw auto een unieke uitstraling geheel naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast beschermt de folie uw autolak tegen steenslag, krassen en weersinvloeden.

Denk ook eens aan het wrappen van uw motor, aanhanger, caravan of camper. Of misschien een nieuwe look voor bijvoorbeeld uw keuken!

Er kan veel op het gebied van wrappen, vraag naar de mogelijkheden

DIVERSE VOERTUIG BELETTERINGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.