MUURPRINTS

 

TEXTIELFRAMES

 

COVERUP [ZORGCENTRA]

 

MUURPRINTS

Een naadloze [XXL] Fullcolor muurprint  behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden. Het is een erg leuke manier om een muur te benadrukken (voor bijvoorbeeld reclame) of om een bepaalde sfeer op te wekken. Dit kan zijn op kantoor, in een vergaderruimte, wachtruimte, winkel of bijvoorbeeld de woonkamer. Deze muurprints kunnen op verschillende materialen geprint worden, zoals behang of speciale muurfolie.

Het nieuwste product in onze collectie is speciale textielfolie. Deze folie is PVC-vrij, heeft een matte uitstraling en door zijn waterafstotende en kras + stootvaste eigenschappen ideaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. De wandbekleding is kamerhoog tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 1200 cm lang. Deze folie is onze standaard.

Groter nodig? Dit kan naadloos tot een max. van 500 x 4500 cm!! Hiervoor hebben wij andere producten in de aanbieding.

Zelf geen ideeën of ontwerpmogelijkheden, wij kunnen uw wensen van a tot z behandelen, van idee, tot ontwerp, van productie tot montage.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEXTIELFRAME

​Steeds weer een andere look met Textielframes
Eindeloos van look veranderen… maak het mogelijk met verlichte of onverlichte Textielframes!

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai. Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt.

Last but not least: de montage
Je kunt het Textielframe op twee manieren aan een wand monteren. De meest eenvoudige manier is om het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen aan de muur. Dit betekent dat je het frame ophangt in een wandhanger. Kies je hiervoor, dan worden er ophangplaatjes meegeleverd. Bij het LED frame heb je één montagemogelijkheid: zelf het frame rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.

COVER UP [ZORGCENTRA]

​Zorginstellingen hebben vaak te kampen met demente bewoners die proberen weg te lopen. Hoe houden wij de bewoners op een simpele en doeltreffende manier tegen. Dit is te verhelpen door middel van het maskeren van de uitgangen en het belemmeren van het vrije zicht, waardoor bewoners zich tegelijkertijd in een knus en warme wereld wanen.

Door middel van fullcolors op die plekken aan te brengen waar de bewoners steeds de uitgang vinden, zal de directe blik op in- en uitgangen worden weg genomen. De bewoners zullen de uitgang niet meer als uitgang ervaren en zullen er nu langsheen lopen.

Naast het praktische aspect is er ook nog een leuke kant.
Je kunt de afdeling een huiselijk tintje geven, om een warm thuis gevoel te geven . Er kunnen foto’s uit de plaats waar de bewoners woonden gebruikt worden, of foto’s van vroeger, waardoor er herkenningspunten zijn. Verander een deur en wand in een oude schuur en ze geloven dat het er echt staat. En wat te denken van een liftdeur als boekenkast. Noem het maar op, het is zo gek niet te bedenken.

Enkele toepassingen:

  • liftdeuren
  • tussendeuren
  • brandkasten
  • ramen
  • muren

Nieuwsgierig?
Holland Signs komt graag bij u kijken wat de mogelijkheden zijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse wandbekleding & raambelettering

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.