LICHTRECLAME

Lichtreclame moet gezien worden en mág ook gezien geworden wanneer het door een vakkundig bedrijf is gemaakt. Onze producten sieren de daken van hotels, kantoren en bedrijfspanden en trekken op winkelgevels en in etalages de aandacht van voorbijgangers. Wij bedenken, ontwerpen, maken en plaatsen de LED lichtreclame in Hengelo. Uiteraard doen we dit samen in overleg met u als opdrachtgever.

Al een hele tijd volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van LED lichtreclame in Hengelo. We zijn er zeker van overtuigd dat dit unieke verlichtingssysteem een optimale kwaliteit biedt. Het wordt met name toegepast in kleine, smalle LED letters, maar het is ook in vele andere vormen van reclame toepasbaar. Het vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Enkele voordelen:

  • Laag energieverbruik
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit
  • Weinig onderhoud

LED lichtreclame in Hengelo: toepassingen

LED lichtreclame in Hengelo kan op verschillende manieren worden toegepast. Van middelgrote reliëfletters en logo’s tot kleinere dunne lichtreclame letters en logo’s. Voor een goede LED reclame zowel bij dag als bij nacht bekijken wij uw wensen en huisstijl. Op basis hiervan zullen wij een advies uitbrengen welke verlichtingsvorm de meest optimale uitstraling bewerkstelligd.

Diverse licht- & gevelreclames

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.