LED LICHTRECLAME

Al een hele tijd volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van LED lichtreclame in Hengelo. We zijn er zeker van overtuigd dat dit unieke verlichtingssysteem een optimale kwaliteit biedt. Het wordt met name toegepast in kleine, smalle letters, maar het is ook in vele andere vormen van reclame toepasbaar. Het vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Voordelen

Het is een techniek die nieuwe mogelijkheden biedt. Het is hierbij van belang u goed te laten adviseren. Belangrijke aspecten van dit advies zijn de lichtintensiteit, de LED levensduur en de daarbij behorende systemen. LED lichtreclame heeft het onder andere mogelijk gemaakt om de vroegere onverlichte kleinere reclameletters te verlichten. Dit heeft als bijkomende voordelen een lange levensduur en een laag energieverbruik. Ondanks dat LED steeds meer in opmars is, zijn neon doosletters ook nog steeds leverbaar.

  • Laag energieverbruik
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit
  • Weinig onderhoud

Toepassingen Led Lichtreclame

Het kan op verschillende manieren worden toegepast. Van middelgrote reliëfletters en logo’s tot kleinere dunne lichtreclame letters en logo’s. Voor een goede LED reclame zowel bij dag als bij nacht bekijken wij uw wensen en huisstijl. Op basis hiervan zullen wij een advies uitbrengen welke verlichtingsvorm de meest optimale uitstraling bewerkstelligd.

Diverse licht- & gevelreclames

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.