STICKERS DRUKKEN

Bij ons kunt u verschillende soorten stickers drukken. Afhankelijk van het gebruik kunnen we u helpen de juiste keuze te maken. Uiteraard zijn de stickers in fullcolor leverbaar. Wij hebben alles in huis om voor een goede prijs kwalitatief hoogwaardige stickers te leveren. Bovendien kunnen wij uw stickers voorzien van een weerbestendig laminaat, zodat deze ook als buitenreclame gebruikt kunnen worden en niet verkleuren.

Door onze jaren van inzicht en ervaring bestickeren wij uw auto en maken we er een echte bedrijfspresentatie van. Voor een echte eyecatcher denkt u aan een fullcolor print als belettering of de hele wagen als een carwrap. Hiermee maakt u van uw auto een unieke presentatie voor uw bedrijf. We maken graag het ontwerp van bijvoorbeeld de nieuwe huisstijl op uw auto. Wij kennen de materialen, de auto’s en de verschillende mogelijkheden. Deze kennis en ervaring leidt tot het beste ontwerp dat precies bij uw wensen past. Elke auto heeft de bumper, ramen en naden op een andere plek. Daarom maken wij voor elke auto een ontwerp op maat.

Voordelen autobelettering

  • Eén van de meest succesvolle reclamevormen
  • De autostickers zijn bijzonder opvallend
  • Het herhaalt zichzelf elke dag
  • Komt professioneel over bij bezoek aan (potentiële) klanten

Stickers in Hengelo is een efficiënte en doeltreffende vorm van herkenbaarheid. Variërend van kleine productstickers tot zeer uitgebreide fullcolor boodschappen met een hoge attentiewaarde. De relatief lage investering staat niet in verhouding tot de vele aandacht die u hiermee realiseert.

Stickers: autobelettering

Met stickers in Hengelo in de vorm van autobelettering bereikt u voor een langere tijd grote aantallen mensen in een groot gebied. Het is dan ook een zeer krachtig medium. Auto’s, bestelbusjes en vrachtwagens zijn zeer geschikt om uw boodschap aan een grote groep te presenteren. Dit is letterlijk rijdende reclame voor uw bedrijf of product. De kracht van autoreclame zit niet per definitie in het formaat ervan. Een autobelettering kan worden uitgevoerd van subtiel of discreet tot heel opvallend met grote full color afbeeldingen. Wij maken naar uw wens een passend ontwerp en zorgen voor een perfecte uitvoering.

DIVERSE PROJECTEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.