RECLAMEBORD

Afhankelijk van het gebruik en de toepassing worden reclameborden vervaardigd uit hout, aluminium, dibond of kunststof. De borden kunnen in iedere vorm gefreesd of eventueel driedimensionaal uitgevoerd worden. Ze hebben onbegrensde mogelijkheden tot het uiten van reclame: denk hierbij aan tentoonstellingen, beurzen, sporthallen en bouwlocaties. Het is tevens een doeltreffende manier om uw project aan te kondigen. Met een reclamebord in Hengelo kunt u uw bedrijf, project of activiteit op een unieke manier presenteren. De borden kunnen in verschillende formaten en uitvoeringen worden geleverd, bijvoorbeeld full color en op hoogwaardig materiaal.

  • Beursborden en wanden
  • Bouwborden
  • Reclameborden

Beursborden en wanden

U kunt geen beursstand voorbijlopen zonder alle reclameborden op te merken. Om hier in uit te blinken gaat het vooral om het ontwerp en de uitvoering. Een opmerkelijk full color print trekt meer aandacht dan een simpele tekst. Om echt met iets bijzonders voor de dag te komen is een beurswand een absolute aanrader. Door het handige systeem is het opzetten van een wand heel eenvoudig.

Bouwborden

Een bouwbord fungeert als een visitekaartje op de bouwplaats. Bij grote bouwprojecten wordt vaak een bord geplaatst met informatie over het project. De opdrachtgever en de projectontwikkelaar worden op het bord vermeld, evenals een afbeelding van het te realiseren project. Wij leveren bouwborden in diverse soorten en maten en kunnen hierbij aan al uw wensen voldoen. Bouwborden zijn licht in gewicht en worden gemaakt van duurzaam materiaal. Ze trotseren weer en wind en worden geleverd in allerlei vormen en kleuren.

Reclamebord bevestigen

Voor het vervaardigen van reclameborden wordt dezelfde techniek toegepast als voor het produceren van een bouwbord. Ook op het gebied van reclameborden zijn wij een veelzijdig bedrijf dat aan al uw wensen kan voldoen. Of u nu een reclamebord in de tuin wilt plaatsen of een groot bord langs de lijn van een voetbalveld wilt bevestigen: alles is mogelijk. Wij verzorgen het volledige traject ,van ontwerp tot en met montage.

DIVERSE RECLAMEBORDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.