BUITENRECLAME

Elk bedrijf wil gezien worden, opvallen en zich onderscheiden. Met buitenreclame is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten buitenreclame.

 

Met de volgende buitenreclame maken wij uw merk of bedrijf graag visueel:

  • Lichtreclame
  • Gevelreclame
  • Vlaggen en banieren
  • Spandoeken
  • Belettering en freesteksten
  • Borden
  • LED displays

 

Licht- en gevelreclame

De gevel van uw bedrijf is gezichtsbepalend. Daarom is een professionele, goed opvallende gevelbelettering van essentieel belang. Een lichtreclame maakt uw bedrijf dag en nacht zichtbaar. Het is dan ook het ideale middel om de klant attent te maken op uw aanwezigheid. Lichtreclames geven bovendien sfeer en zijn ideale dragers om de merkbeleving te versterken. Het is er in vele soorten en maten, zoals doosletters met LED-verlichting, een traditionele neonreclame of een lichtbak voor aan uw gevel. Wij adviseren u graag vrijblijvend over specifieke toepassingen in uw bedrijf.

 

Vlaggen en banieren

Vlaggen zijn opvallende aandachtstrekkers voor bedrijfspanden en evenementen. Het zorgt voor herkenbaarheid en sfeer. Daarnaast laat u met een vlag zien waar uw bedrijf is gevestigd. Vlaggen zijn geschikt om tijdens evenementen sfeer te creëren en uw bedrijfslogo onder de aandacht te brengen. Banieren zijn zeer geschikt voor buitenreclame op textiel of doek. Het grote voordeel hiervan is dat ze dubbelzijdig en altijd leesbaar zijn, dus ook als het windstil is. U kunt er een perfecte boodschap mee uitdragen en uw bedrijf professioneel presenteren.

 

Buitenreclame: fullcolor prints

Fullcolor prints zijn een ideale manier om uw boodschap groots over te brengen voor een aantrekkelijke prijs. Wij printen uw logo of elk gewenste afbeelding op behang, papier, doek, muurfolie, zelfklevende folie en meer. Dat maakt het mogelijk om fullcolor prints ook in te zetten voor lichtreclame en reclamezuilen of bijvoorbeeld uw gehele wagenpark van bedrijfslogo’s te voorzien. Door verschillende fullcolor prints aan elkaar te plakken of stikken, kunnen enorme oppervlakten vrijwel naadloos bedrukt worden. Zo kunnen we volledige wanden, autobussen of vrachtwagens van een grote afbeelding voorzien.

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van buitenreclame in Hengelo die wij u bieden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Diverse voertuig beletteringen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.