BEWEGWIJZERING HENGELO

Wij leveren bewegwijzering voor zowel binnen als buiten. De mogelijkheden zijn erg divers:

  • Wegwijsborden
  • Reclamezuilen
  • Infozuilen
  • Frames

 

Bewegwijzering voor buiten

Een duidelijke bewegwijzering brengt mensen en eventuele klanten naar binnen. Met een zuil bereikt u meerdere doelen tegelijk: u wijst de weg, maakt reclame en zet een blikvanger neer die het visitekaartje van uw bedrijf vormt. Met een mooie zuil bent u duidelijk en brengt u bovendien de uitstraling naar een hoger en professioneler niveau. Moet uw wegwijzer ook bij donker weer goed te zien zijn? Dan is het verstandig om te kiezen voor een variant met verlichting. Zo wijst u de mensen altijd de weg. Voor bedrijfsverzamelgebouwen zijn frames met panelen zeer praktisch. U kunt de losse panelen met tekst namelijk eenvoudig vervangen. Kies voor standaard afmetingen en kleuren of bestel de panelen op maat in uw eigen kleur en laat ze beplakken met uw naam en logo.

 

Voor binnen

Klanten die de uitgang niet kunnen vinden of personeel dat niet weet welke ruimte waar is: met een goede bewegwijzering in Hengelo laat u zien dat u geeft om deze mensen en wijst u hen de weg. Met pictogrammen maakt u kort en in alle talen duidelijk waar mensen bij nood snel het gebouw uit kunnen. Deze zijn over de hele wereld bekend en zorgen ervoor dat iedereen weet waar hij of zij naartoe kan. Aan het plafond is het vaak handig dat het bord aan twee kanten de weg wijst. Ook dit maken wij voor u mogelijk.

 

Advies

Onze adviseurs denken graag met u mee over wat het beste bij uw bedrijf past. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken. Wij hebben de ervaring en expertise in huis om voor u een plan op maat op te stellen.

Diverse bewegwijzering

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.