CARWRAP

Een goede belettering van uw bedrijfsauto is het visitekaartje van uw bedrijf. Of het nu gaat om een simpele belettering of een toepassing met full color afbeeldingen: de mogelijkheden zijn zeer divers. Carwrapping is het inpakken van uw auto met folie. Deze techniek bestaat een aantal jaren en heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om middels een carwrap  bijna alle auto’s naadloos in te pakken.

Door nieuwe technieken en folies is het tegenwoordig mogelijk om alles op uw auto te zetten. Carwrap in Hengelo is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobelettering. We pakken uw voertuig volledig in met bedrukt folie. Zo kunt u uw auto door ons laten bekleden met alle mogelijke kleuren, teksten en afbeeldingen.

 

Voordelen carwrap

  • Vele mogelijkheden qua kleuren
  • Bescherming van de lak
  • Opvallende reclame voor uw bedrijf
  • Een complete uiterlijke metamorfose van uw wagen

 

 

Autobelettering middels carwrapping

Volledig uw auto bestickeren? Dit heet carwrapping, het volledig inpakken van uw auto of bedrijfswagen middels full color of standaard folie kleuren. De folies zijn heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden. Met carwrapping laat u aan de buitenkant van uw auto een folie aanbrengen. Deze folie geeft uw auto een unieke uitstraling geheel naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast beschermt de folie uw autolak tegen steenslag, krassen en weersinvloeden. Holland Signs werkt met een hoogwaardige folie die zich ook weer probleemloos laat verwijderen. Er blijven dus geen gebruikssporen achter en uw auto blijft onder de folie zoals hij was. Voor bedrijfsauto’s is een carwrap in Hengelo een ideale oplossing om een standaard kleur auto helemaal tot een bedrijfs- of huisstijl te transformeren. Met behoud van het grote voordeel dat u een courante kleur auto houdt, terwijl u jarenlang in een auto rijdt die is aangepast aan uw huisstijl en bedrijfskleuren.

Diverse voertuig beletteringen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.